Ingrédients
200 g de chocolat noir à 64%
3 oeufs
1 c. à soupe de farine
1 sachet de sucre vanillé
50 g de beurre allégé
Préparation:
Préchauffez le four th.6 (180ºC).
Faites fondre le chocolat avec le beurre et un peu d'eau.
Séparez les blancs des jaunes d’oeufs.
Battez les blancs en neige.
Ajoutez au chocolat fondu la farine, le sucre, les jaunes et les blancs en neige.
Incorporez-y ensuite les blancs avec une spatule en mélangeant délicatement.
Beurrez un moule à gâteau, versez-y la préparation et enfournez pendant 20 min maximum.
Servez le fondant très frais avec un coulis de fruits.
Bonne dégustations.
Recipe for Chocolate Fudge Ingredients 200 g of 64% dark chocolate 3 eggs 1 tbsp. flour 1 packet of sugar vanilla 50 g of butter Lite Preparation: Preheat the sandwich (180ºC) oven.
Melt the chocolate with the butter and a little water.
Separate the whites from the yolks.
Beat the egg whites.
Add the melted chocolate to flour, the sugar, the egg yolks and whites.
Fold then the whites with a spatula stirring gently.
Butter a cake pan, pour the mixture and bake for 20 minutes maximum.
Use the very cool fudge with a fruit coulis.
Good tasting
Melt the chocolate with the butter and a little water.
Separate the whites from the yolks.
Beat the egg whites.
Add the melted chocolate to flour, the sugar, the egg yolks and whites.
Fold then the whites with a spatula stirring gently.
Butter a cake pan, pour the mixture and bake for 20 minutes maximum.
Use the very cool fudge with a fruit coulis.
Good tasting